Digitaal prikbord

Wij bieden u graag de mogelijkheid om een geschikte twinningpartner te vinden voor uw beoogde project. U kunt op deze pagina een verzoek plaatsen voor het vinden van een twinningpartner middels de onderstaande button. In de tekst kunt u de inhoud van uw project beschrijven en aangeven naar wat voor partner u op zoek bent. Vergeet niet na het invullen van de tekstvelden uw bericht in het daarop volgende scherm te "Publiceren" (button onderaan).

Boldness2Conquer/Stichting zielenzorg
Ruth Belfor - 16 april 2018 om 18:50

Stichting zielenzorg die in Suriname actief is heeft recent een werk arm in werkingg gesteld, genaamd Boldness2Conquer.

Deze afdeling is gericht op mensen die zijn/waren onderworpen aan bepaalde vormen van misbruik, namelijk fysiek, seksueel, verbaal/emotioneel (pesten), mentaal/psychologisch en cultureel/identiteit (racisme). Verder hebben we als doelen:

  • Awereness brengen bij de Surinaamse bevolking en het stigma op het gebied van racisme, pesten en misbruik verwijderen
  • Empoweren, coachen en begeleiden van degenen die onze diensten nodig hebben
  • Gedragsverandering stimuleren bij gemeenschappen: Promoot het idee dat racisme, pesten en misbruik niet normaal en onaanvaardbaar zijn.
Verder willen we degenen die met zulke situaties te maken hebben gehad helpen om de beste versie van zichzelf te worden en zo anderen stimuleren om ook uit de dip te komen.We zijn dus op zoek naar een partner die soortelijke activiteiten doet in Nederland. Als u dat bent of een organisatie kent kunt u ons mailen op bold.strong.fierce@gmail.com

st Amariahaleeza (Gods vreugde)
wachter eugenie - 12 april 2018 om 22:48

geachte lezers, wij zijn op zoek naar partners in Nederland die samen met ons een bejaarden tehuis willen opzetten in het distrikt brokopondo. deze organisatie is een christelijke organisatie die de zorg van de binneland bewoners opzicht wil nemen om hun een goede en kwalitatieve zorg te bieden . verder willen we trainingen verzorgen aan de bewoners in dat gebied zelf .

Powered By B4REAL Media en Entertainment
Milton Koswal - 12 april 2018 om 13:13

Powered By B4real is een multidisciplinair platform in Amsterdam dat zich richt op talentontwikkeling. B4Real stimuleert de aanloop naar het podium en ontwikkelt en faciliteert jongeren met buitengewone talenten op het gebied van de grootstedelijke kunst en cultuur in de breedste zin van het woord.

B4Real organiseert concerten, clubavonden, workshops, exposities en projecten o.a. op ‘t gebied van, beeldende Kunst, zang, muziek, street art en dans enz enz.

B4Real is een non-profitorganisatie met een ANBI-status.

Voor meer info verwijs ik je graag naar onze website: www.brotherhood4real.eu

“Respect is gebaseerd op het besef dat iedereen van waarde is.”
Stichting Vobis (stichting Hindustani) - 9 april 2018 om 18:08

Stichting Vobis vindt het belangrijk dat alle projecten goed onderbouwd en gemonitord worden. Door onderzoek te doen naar de motieven, behoeften en beeldvorming van Hindoestanen, wordt getracht meer inzicht te krijgen.

Wij zijn op zoek naar een partner in Suriname om gezamenlijk projecen op te zetten en kennis te delen.

www.stichtinghindustani.nl

Stichting Vobis werkt op lokaal niveau samen met diverse zelforganisaties, scholen voor het Voortgezet Onderwijs en Primair Onderwijs. Daarnaast werken wij samen met diverse professionele organisaties en instellingen, waaronder de GGD, Stichting Wende, Centrum voor Jeugd en Gezin  en de gemeente Den Haag om kennis en expertise te delen.

Leisi Fu Sabi
Berryl Tempo - 5 april 2018 om 18:45

Stichting Okanisie Pikien (OP) is in 2013 opgericht met als doel onderwijs in Suriname, maar specifiek in het district Marowijne te helpen te verbeteren door de verbinding te maken tussen cultuur en school. Het is het streven van de Stichting onderwijs te verbeteren door tools aan te reiken en samen met onderwijs aanbieders oplossingsgericht na te denken over allerlei vraagstukken zodat er uiteindelijk activiteiten ontwikkeld worden die het kind uiteraard ten goede komt.

Het project Leisi Fu Sabi is een bestaand programma die wij willen uitbreiden naar meerdere locaties en willen raffineren door samen met een partner te kijken naar raakvlakken en hoe wij samen meer uit het programma kunnen halen.

Voor dit project zijn wij op zoek naar een Nederlandse partner op het gebied van Taal & Kindontwikkeling. Het liefst een partner die ervaring heeft met het werken met Ouders en kinderen uit een andere cultuur.

Bent u deze partner of denkt u die te kennen. Link dan met ons.

http://www.okanisiepikien.com/projecten/videos-projecten/


Twinning Pilot Film en Media
Martens M - 3 april 2018 om 20:11

Taal & Cultuur

Onderwijs & Opleiding

Voor de pilot van een serie op zoek naar Partners voor ondersteuning van twee productieteams voor beeld, geluid, set en cast. Alsmede een co-schrijver voor de met dialect gesproken dialogen.

Visie: Samenwerkingen tussen vakkundige mensen leiden tot vakkundige producten

Doel: Entertainment met hoog educatief gehalte, indirecte invloed op werkgelegenheid en direct promotie van toeristische bezienswaardigheden.

Pad: Goede voorbereiding maakt minder afvaluitstoot mogelijk

twee landen een doel
Breidel - 27 juni 2017 om 11:42

Wij zijn reeds actief in Suriname en zijn op zoek naar een serieuze (Twinning)partner met concrete plannen op medisch gebied.

Denk hierbij b.v. aan een arts,zorginstelling ,apotheker ,enz,enz.

UitSuriname
Gino Eersel - 12 juni 2017 om 12:00

"Uit Suriname" is een persoonlijke winkel dienst die vanuit Suriname opereert met als voornaamste doel Surinaamse producten op de boodschappenlijst​ van consumenten in Nederland te plaatsen.

Jurisprudentie databank
Sjon van Tewari - 12 juni 2017 om 04:40

Wij willen de Surinaamse Jurisprudentie geanonimiseerd toegankelijk maken voor studenten, wetenschap, juridsiche dienstverlening en andere geintereseerden.

Thans bestaat er geen databank van de Surinaamse jurisprudentie.

We willen de jurisprudentie per vakgebied via een electronische databank toegankelijke maken voor een ieder. Natuurlijk zal dat genanonimiseerd worden.

Stichting Mi Gudu vakantieproject in Suriname
Gladys Waterberg - 5 augustus 2016 om 10:55


Geachte lezer, Wij zijn op zoek naar een partner in Nederland die samen met ons het vakantie-project in Suriname willen helpen opzetten.Wij zijn een organisatie die op Christelijke basis de kinderen van minderbedeelde ouders een bijzondere vakantie willen bieden waar zij kennis kunnen maken met de liefde van God. Kinderen verdienen een zorgeloze vakantie en wij willen daarbij een vormend element aan toevoegen waardoor een zaad wordt gezaaid voor hun verdere leven.