Digitaal prikbord

Wij bieden u graag de mogelijkheid om een geschikte twinningpartner te vinden voor uw beoogde project. U kunt op deze pagina een verzoek plaatsen voor het vinden van een twinningpartner middels de onderstaande button. In de tekst kunt u de inhoud van uw project beschrijven en aangeven naar wat voor partner u op zoek bent. Vergeet niet na het invullen van de tekstvelden uw bericht in het daarop volgende scherm te "Publiceren" (button onderaan).

Technische vakcursussen in Suriname
Stichting PPB - 10 maart 2014 om 15:47

Ik ben op zoek naar partners (bedrijfsleven en instituten) in Suriname die de mogelijkheid willen bieden aan naar Suriname terugkerende dan wel gepensioneerde vakmensen uit Nederland om vakcursussen te geven.

Het gaat vakmensen die terug willen keren naar hun geboorteland Suriname en die hun opgedane kennis en ervaring willen delen en overdragen aan de Jeugd.

praktijkonderwijs in Suriname
Elisabeth Dalen - 7 maart 2014 om 17:36

Wij zijn opzoek naar een partner in Suriname en Nederland,  waarmee wij kunnen samen werken om jongeren in Saramacca praktisch gericht onderwijs te bieden. Het praktijkonderwijs ondersteund jongeren die liever met hun handen leren.

Stichting Dora Enterprise wil starten met het project www.daretodream.nl

Contact gegevens Sranantongo cursus.
F.Dorder - 28 februari 2014 om 14:59

Stuurgroep Sranantongo zoekt naar Twinningpartners in Suriname, die zich willen aansluiten bij het project Sranantongo cursus voor personen uit Nederland die in Suriname moeten werken, stage lopen of wetenschappelijk onderzoek moeten doen. Het is handig als deze personen de Sranantongo taal kunnen spreken, zodat zij vooral in het binnenland van Suriname gemakkelijk met de plaatselijke bevolking kunnen communiseren.

heb je interesse, maak dan contact met ons;

i.f_dorder@online.nl

Sranantogo cursus
I.F.Dorder - 27 februari 2014 om 16:43

De Stuurgroep Sranantongo wil binnenkort sarten met een cursus Sranantongo "( Surinaams)'. Wij richten ons vooral op personen, die van plan zijn naar het binnenland van Suriname te gaan, want dan is dit de taal bij uitstek om met de plaatselijke bevolking te communiseren. Wij zoeken daarom geschikte Twinningpartners die hierbij kunnen aansluiten.

Sranantongo cursus
I.F.Dorder - 27 februari 2014 om 16:43

De Stuurgroep Sranantongo wil binnenkort starten met een cursus Sranantongo "( Surinaams)'. Wij richten ons vooral op personen, die van plan zijn naar het binnenland van Suriname te gaan, want dan is dit de taal bij uitstek om met de plaatselijke bevolking te communiseren. Wij zoeken daarom geschikte Twinningpartners die hierbij kunnen aansluiten.

Ondersteuning in leesinterventie
Melisa Venetiaan - 10 februari 2014 om 06:22

Op de pedagogische instellingen in Suriname moet de module Lezen(Didactiek en het Eigen lezen van de studenten) en leesstoornissen geintroduceerd worden. Zowel docenten op de pi's als net afgestudeerde leerkrachten dienen getraind te worden. Wie heeft expertise op dit vlak?

een mini educatief-, opvang-,cultureel- en sportcentrum
Amoida Peter - 8 februari 2014 om 11:43

Als twinning partner in Nederland, voor een duurzame samenwerking, om samen te werken aan dit project in het binnenland van Suriname dorp Asidonopo.

iets gezet omdat het verplicht veld is
Surinaamse Landbouw coöperatie Agrocom zoekt Nederlandse partner
Clyde Hunswijk - 7 februari 2014 om 13:15

Situatie schets

In het district marowijne  doet men vooral aan zwerflandbouw.

Er worden gewassen verbouwd voor de eigen consumptie en wat over blijft gaat naar de lokale markt.  De boeren willen een transitie maken van traditionele landbouw naar professionele landbouw. Daarnaast is er weinig samenwerking tussen de boeren onderling.

Project omschrijving:

De boeren in het district Marowijne trainen in het verbouwen van voedsel voor de lokale markt , daarbij  wordt zo weinig mogelijk milieubelastende middelen en methoden gebruikt.  Tevens leert men zich te organiseren , kennis delen en samenwerken met de andere boeren.

Wij zijn op zoek naar lanbouw organisaties voor duurzame samenwerking

U kunt ons bereiken via:

email:rmisidjan@gmail.com
telefoon:0637585412

Surinaamse Stichting voor zwerfdieren zoekt Nederlandse partner
Marisa Naarden - 3 februari 2014 om 16:05


Stichting Henk Abrahams zet zich in voor de zwerfdieren in Suriname.

Wij zijn op zoek naar een twinningpartner die zich samen met ons gaat inzetten voor dierenwelzijn en terugdringen van dierenleed.  Onze speerpunten voor 2014 zijn:

  • sterilisatie/castratieprojecten voor (zwerf)honden/katten
  • het realiseren van een mobiele kliniek
  • het opzetten van een no-kill shelter.

Bij voorkeur zijn wij op zoek naar een langdurige samenwerking met een Nederlandse organisatie die ons kan helpen met een van onze of alle speerpunten: een mobiele dierenkliniek (2014), de sterilisatie/castratieprojecten (2014) en de opzet van een no-kill shelter (meerjarig).

In de bijlage vindt u meer informatie. Stichting Henk Abrahams geeft de dieren in Suriname een stem!

Stichting Toppie! is een non profit organisatie voor kinderen met autisme in Suriname.
Dhr en mevr Wondel - 1 februari 2014 om 22:59

Ons doel is het positief coachen van kinderen met een autistische beperking. Korte doelen stellen, ze behalen, en de weg naar een doel op een positieve manier belopen. Wij zouden graag een Nederlandse samenwerkingspartner treffen in Suriname waarmee we kunnen samenwerken, zodat we samen deze kinderen een positieve toekomst geven in Suriname. We staan ingeschreven bij de KKF in Suriname en hebben een ANBI-status.

http://www.stichting-toppie.org/

We hopen dat u contact op neemt en we wellicht een samenwerking kunnen opstarten. U kunt ons bereiken via:
stichting-toppie@outlook.com / +31630304764