Digitaal prikbord

Wij bieden u graag de mogelijkheid om een geschikte twinningpartner te vinden voor uw beoogde project. U kunt op deze pagina een verzoek plaatsen voor het vinden van een twinningpartner middels de onderstaande button. In de tekst kunt u de inhoud van uw project beschrijven en aangeven naar wat voor partner u op zoek bent. Vergeet niet na het invullen van de tekstvelden uw bericht in het daarop volgende scherm te "Publiceren" (button onderaan).

Stichting Toppie! is een non profit organisatie voor kinderen met autisme in Suriname.
Dhr en mevr Wondel - 1 februari 2014 om 22:59

Ons doel is het positief coachen van kinderen met een autistische beperking. Korte doelen stellen, ze behalen, en de weg naar een doel op een positieve manier belopen. Wij zouden graag een Nederlandse samenwerkingspartner treffen in Suriname waarmee we kunnen samenwerken, zodat we samen deze kinderen een positieve toekomst geven in Suriname. We staan ingeschreven bij de KKF in Suriname en hebben een ANBI-status.

http://www.stichting-toppie.org/

We hopen dat u contact op neemt en we wellicht een samenwerking kunnen opstarten. U kunt ons bereiken via:
stichting-toppie@outlook.com / +31630304764

Een nieuw soort onderwijs
A. van Dams - 29 januari 2014 om 13:25

In Nederland zijn wij al een bestaande school op mbo 3/4 en associate degree ( pre HBO). Hierdoor hebben wij toegang tot de nieuwste bedrijfsprocessen en leermiddelen op het gebied van Techniek, ICT, Zorg. Wij zouden graag een samenwerkingspartner treffen waar wij deze kennis beschikbaar kunnen stellen voor de jongeren in Suriname. Wij hebben hiervoor lesmateriaal, methodieken en docenten beschikbaar.

Neem aub contact op zodat we een kennismaking en wellicht een samenwerking kunnen opstarten +31621642423