Digitaal prikbord

Single SuperMom - Nederland
Single SuperMom - 26 mei 2018 om 22:31

Wij zijn de stichting Single SuperMom. Dit is de grootste landelijk organisatie die door heel Nederland ondersteuning biedt aan alleenstaande moeders. Onze focus ligt bij het op weg helpen naar een economische zelfstandigheid en zelfbeschikking. SingleSuperMom zet zich al acht jaar in voor het welzijn van alleenstaande moeders en hun kinderen.

Dit doen we op verschillende manieren: Het trainen van vrijwilligers, aanbieden van informatie, opzetten van informele netwerken, etc. Daarbij bieden we moeders de mogelijkheid om zich aan ons te verbinden via laagdrempelige kanalen, zoals onze website singlesupermom.com en via onze sociale media. Met alleen al onze Facebookpagina bereiken we meer dan 35.000 moeders! Met onze 240+ bijeenkomsten bereiken we zo een 500 moeders per stad. Tevens kunt u ook op deze link klikken; https://www.youtube.com/watch?v=hdLD0Zrq9bk voor ons impressie filmpje.

Single SuperMom heeft inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd. Jet Bussemaker, Koningin Máxima, Neelie Kroes en verschillende wethouders o.a. Andrée van Es hebben zich allen zeer positief uitgelaten over onze unieke methode. Niet voor niets waren wij in 2015 dan ook genomineerd voor de Joke Smit Oeuvreprijs en in 2016 jaar tweede bij de Opzij impact prijs en 2017 voor Amsterdammer van het jaar. Niet alleen door het maatwerk dat we bieden, maar vooral door onze doordachte en succesvolle aanpak. SingleSuperMom werkt! Meer informatie over wie we zijn en wat we aanbieden is te vinden opwww.singlesupermom.com.

Single SuperMom gelooft in samenwerking om goed aan te kunnen (blijven) sluiten op de behoefte van onze doelgroep. Met interesse volgen wij dit prikbord en zijn via info@singlesupermom.com bereikbaar voor vragen.