Digitaal prikbord

Wij bieden u graag de mogelijkheid om een geschikte twinningpartner te vinden voor uw beoogde project. U kunt op deze pagina een verzoek plaatsen voor het vinden van een twinningpartner middels de onderstaande button. In de tekst kunt u de inhoud van uw project beschrijven en aangeven naar wat voor partner u op zoek bent. Vergeet niet na het invullen van de tekstvelden uw bericht in het daarop volgende scherm te "Publiceren" (button onderaan).

Project voor het basisonderwijs (filosofie & natuur)
Heleen Eshuis - 17 december 2014 om 09:18

Wij zijn op zoek naar een partner in het basisonderwijs of cultuurinstelling. Doel is om te leren over elkaar en om elkaar te versterken in de omgang met de kinderen waarbij filosoferen een middel is.

Vanuit het principe 'vreedzame school' willen we een filosofie project op school doen. Centraal staat onze relatie met elkaar, onze relatie met de natuur en onze toekomst.

thumb_p_egoeco_629
Opstarten HBO opleiding tot ondernemer
Derrick Boldewijn - 16 december 2014 om 17:40

Op zoek naar partners die ervaring hebben met het opstarten van HBO opleidingen. Doel van dit project is om bij te dragen aan duurzame ontwikkeling dmv het stimuleren van ondernemerschap in Suriname