Digitaal prikbord

Wij bieden u graag de mogelijkheid om een geschikte twinningpartner te vinden voor uw beoogde project. U kunt op deze pagina een verzoek plaatsen voor het vinden van een twinningpartner middels de onderstaande button. In de tekst kunt u de inhoud van uw project beschrijven en aangeven naar wat voor partner u op zoek bent. Vergeet niet na het invullen van de tekstvelden uw bericht in het daarop volgende scherm te "Publiceren" (button onderaan).

Twinningpartner Loketronde 3
Stg.FOB - 22 januari 2015 om 18:21

Stichting Fonds Ontwikkeling Binnenland (Stg. FOB), welke tot doel heeft, bij te dragen aan het wegwerken van de sociaal-economische achterstand van de, in het binnenland van Suriname woonachtige leefgemeenschappen vallende onder het traditioneel gezag, werd in het jaar 2003 opgericht.

Middels identificatie en implementatie van projecten welke aansluiten op de behoeften van de doelgroep en passen binnen hun prioriteitsinstelling, levert Stg.FOB een bijdrage aan het opbouwen van zichzelf bestendigende landelijke economieën in deze rurale gebieden.

De Stichting voert gemeenschapsontwikkelingsprojecten uit binnen de prioriteitsgebieden: nutsvoorziening (water en electriciteit), ondernemerschap, capaciteitsversterking, landbouw en ruimtelijke ordening.

In het kader van de Twinningfaciliteit loketronde 3, is de Stichting op zoek naar een partner. Reacties  sfob@sr.net

CommunityTennisSuriname
S. Veerman - 12 januari 2015 om 09:33

Stg. CommunityTennisSuriname (CTS) heeft ten doel: het bevorderen en leveren van een bijdrage aan de duurzame ontwikkeling van zowel de tennissport in Suriname als lokale gemeenschappen door middel van tennisactiviteiten gericht op minder kansrijke-en arme kinderen en gemeenschappen.

CTS zoek een Nederlandse twinningparter om samen te werken.

Stichting de Cederboom school zoekt Nederlandse partner
Sanson Ogenio - 6 januari 2015 om 15:38

Stichting de Cederboom is de grootste Nederlandse basisschool in Paramaribo en stelt zich ten doel om Nederlands onderwijs van hoge kwaliteit te verzorgen aan Nederlandstalige kinderen wonende in Groot Paramaribo in een voor alle betrokkenen veilige omgeving, vanuit een lerende organisatie. Wij zoeken een basisschool in Nederland voor een samenwerkingsproject op het gebied van ICT. Wetenschap en Techniek wordt in 2020 een verplicht schoolvak en ICT neemt een belangelijk plaats in het onderzoekend en ontwerpend leren. Wij zoeken een partner die al actief is op dit gebied en ons hierin kan begeleiden door middel van uitwisselingen van mensen en door inzet van ICT, met name social media.