Digitaal prikbord

Wij bieden u graag de mogelijkheid om een geschikte twinningpartner te vinden voor uw beoogde project. U kunt op deze pagina een verzoek plaatsen voor het vinden van een twinningpartner middels de onderstaande button. In de tekst kunt u de inhoud van uw project beschrijven en aangeven naar wat voor partner u op zoek bent. Vergeet niet na het invullen van de tekstvelden uw bericht in het daarop volgende scherm te "Publiceren" (button onderaan).

twee landen een doel
Breidel - 27 juni 2017 om 11:42

Wij zijn reeds actief in Suriname en zijn op zoek naar een serieuze (Twinning)partner met concrete plannen op medisch gebied.

Denk hierbij b.v. aan een arts,zorginstelling ,apotheker ,enz,enz.

UitSuriname
Gino Eersel - 12 juni 2017 om 12:00

"Uit Suriname" is een persoonlijke winkel dienst die vanuit Suriname opereert met als voornaamste doel Surinaamse producten op de boodschappenlijst​ van consumenten in Nederland te plaatsen.

Jurisprudentie databank
Sjon van Tewari - 12 juni 2017 om 04:40

Wij willen de Surinaamse Jurisprudentie geanonimiseerd toegankelijk maken voor studenten, wetenschap, juridsiche dienstverlening en andere geintereseerden.

Thans bestaat er geen databank van de Surinaamse jurisprudentie.

We willen de jurisprudentie per vakgebied via een electronische databank toegankelijke maken voor een ieder. Natuurlijk zal dat genanonimiseerd worden.