Digitaal prikbord

Wij bieden u graag de mogelijkheid om een geschikte twinningpartner te vinden voor uw beoogde project. U kunt op deze pagina een verzoek plaatsen voor het vinden van een twinningpartner middels de onderstaande button. In de tekst kunt u de inhoud van uw project beschrijven en aangeven naar wat voor partner u op zoek bent. Vergeet niet na het invullen van de tekstvelden uw bericht in het daarop volgende scherm te "Publiceren" (button onderaan).

Traditionele Geneeswijze
Clarke Conchita - 15 februari 2019 om 13:10

Mokisa Busidataa Osu is een polikliniek met als core, traditionele geneeswijze van de Marrons in Suriname. We gebruiken uitsluitend natuurlijke kruiden uit de Surinaamse bossen voor behandelingen en passen vnl traditionele technieken om chronische pijnen en andere lichamelijke ongemakken te behandelen. We willen op een meer professionele manier de traditionele geneeswijze en medicijnen, vooral de marron geneeswijze ontwikkelen.  We zoeken naar partners in Nederland en ook in Suriname die samen met ons een project willen ontwikkelen en uitvoeren op dit vlak.

mevr.
Clarke Conchita - 15 februari 2019 om 12:59

Ik ben op zoek naar counterparts op het gebied van traditionele wellness. Met het bedrijf waaraan ik verbonden ben verlenen we nu diensten op het gebied van traditionele Marron Geneeswijze.

Hulp aangeboden
Pieter van der Hijden - 2 februari 2019 om 19:03

Mijn naam is Pieter van der Hijden. Ik ben consultant, woon in Amsterdam en werk al 15 jaar ongeveer half-time in Suriname. Ik denk graag mee over uw projectideeën, en kan misschien hier en daar wel als extern deskundige een nuttige bijdrage leveren.

In Suriname heb ik het eerste Caribische Fab Lab opgezet (destijds in het regeringsgebouw), en eerder al ECOIS - Expertisecentrum Onderwijs en ICT Suriname. Aan AdeKUS en andere onderwijsinstellingen heb ik gewerkt op het gebied van distance education, e-learning en Moodle. Voor Villa Zapakara en andere organisaties ontwikkelde en leidde ik S.T.R.E.A.M.*)-activiteiten voor kinderen.

Tijdens de tweede loketronde ben ik tot 17 februari in Suriname, daarna in Nederland.

Pieter van der Hijden (pvdh@sofos.nl, whatsapp +31 624566033, cell +597 8750066) - Sofos Consultancy (www.sofos.nl) - ECOIS (www.ecois.sr)

*Het begrip STEM = Science, Technology, Engineering, Mathematics wordt in Suriname vaak uitgebreid tot STREAM, dat is incl. toevoeging Reading en Arts.