Digitaal prikbord

Wij bieden u graag de mogelijkheid om een geschikte twinningpartner te vinden voor uw beoogde project. U kunt op deze pagina een verzoek plaatsen voor het vinden van een twinningpartner middels de onderstaande button. In de tekst kunt u de inhoud van uw project beschrijven en aangeven naar wat voor partner u op zoek bent. Vergeet niet na het invullen van de tekstvelden uw bericht in het daarop volgende scherm te "Publiceren" (button onderaan).

kinderopvang
Akewaje James B.Sc. - 21 maart 2014 om 10:24

Er is door de jaren heen een groei van gezinnen geconstateerd die afhankelijk zijn van een dubbele inkomen. Van deze gezinnen zijn 35000 ambtenaren(single ouder/ partners).Dit fenomeen heeft nl ook ervoor gezorgd dat kinderen vaak alleen thuis zijn of met vreemden met alle nare gevolgen van dien. Hierdoor is ook de behoefte gecrieerd voor proffecionele daycare centers. Er zijn meer dan 30 ondernemingen binnen paramaribo in deze branche onder de vergrootglas genomen en het blijkt dat de waare aard voor bestaan commercieel gelieerd is. Erger nog de betere “daycare centers” lijken iets te zijn dat alleen door kapitaalkrachtigen kunnen worden veroorloofd. Kinderen die vaak alleen en zonder begeleiding meer dan de helft van hun normale dag moeten doorbrengen zijn vaak onhandelbaar. Verder brengt dit probleem met zich mee dat kinderen vaak onderdeel worden van geweld, diefstal en alle andere negatieve zaken die vermeden kunnen worden als er meerdere daycare centers bestaan waar ouders hun kinderen zonder twijvels kunnen achterlaten, tegen een redelijke vergoeding en verzekerd zijn dat het kind begeleid(huiswerk maken etc) en inderdaad opgevoed word.

Er zijn organisaties als Remas die het op zich nemen kinderen van gezinnen met werkende ouders onder hun bescherming te nemen, maar zelf zijn zij afhankelijk van subsidies van de overheid. Met de komst van onze DAYCARE zal er voor kinderen van 2-12 jaar gezorgd worden.

Technische vakcursussen in Suriname
Stichting PPB - 10 maart 2014 om 15:47

Ik ben op zoek naar partners (bedrijfsleven en instituten) in Suriname die de mogelijkheid willen bieden aan naar Suriname terugkerende dan wel gepensioneerde vakmensen uit Nederland om vakcursussen te geven.

Het gaat vakmensen die terug willen keren naar hun geboorteland Suriname en die hun opgedane kennis en ervaring willen delen en overdragen aan de Jeugd.

praktijkonderwijs in Suriname
Elisabeth Dalen - 7 maart 2014 om 17:36

Wij zijn opzoek naar een partner in Suriname en Nederland,  waarmee wij kunnen samen werken om jongeren in Saramacca praktisch gericht onderwijs te bieden. Het praktijkonderwijs ondersteund jongeren die liever met hun handen leren.

Stichting Dora Enterprise wil starten met het project www.daretodream.nl